Over ons

Klein is fijn. FAM bestaat uit een klein kernteam. Om ons heen hebben we een groot netwerk met programmeurs, illustratoren en auteurs. Elk product is maatwerk. We doen ons best om te weten te komen wat docenten en hun leerlingen nodig hebben in de klas. Daarom testen we onze apps uitvoerig binnen en buiten schooltijd.

FAM heeft zich gespecialiseerd in o.a. conceptontwikkeling, story board ontwikkeling, teamformatie, projectleiding, art Direction, (eind)redactie en het ontwikkelen van communicatiecampagnes.

Vaste kern

 • Klazien Brummel

  Klazien is oprichter van Uitgeverij Follow a Muse. Zij studeerde Kunstgeschiedenis en Archeologie. Haar focus is conceptontwikkeling, ‘storytelling’, art direction en redactie. Klazien wordt blij van creativiteit en goede koffie.

  +31 6 5581 3475
 • Berlinda Kerkhof

  Berlinda is sinds 2012 partner van Uitgeverij Follow a Muse. Zij studeerde Fysische Geografie en heeft in de afgelopen 20 jaar gewerkt bij wetenschappelijke en educatieve uitgeverijen. Zij is gespecialiseerd in digitaal uitgeven. Haar focus is conceptontwikkeling, procesmanagement en marketing. Berlinda is gek op innovatie en chocolade.

  +31 6 2705 5997
 • Philip Fokker

  Philip schrijft artikelen en poëzie voor o.a. Deus Ex Machina, Hard Gras, Museumvisie, Museumtijdschrift (columns) en Gamez. Hij is filmcolumnist voor Moviescene en huisdichter bij Voetblah. Sinds 2010 is hij redacteur Product en Materiaal voor het vakblad Stadswerk magazine. In 2011 was Philip gastcurator bij het Amsterdamse Mediamatic, alwaar hij de Arcade (videogame) tentoonstelling samenstelde.

  +31 6 4850 3923

Partners

 1. Auteurs

  1. Pascal Griffioen (Def P en Co)

  2. Philip Fokker

  3. Meesters in Muziek

  4. Janneke Hoogeveen (Jann muziekonderwijs en educatie)

  5. Brick House

 2. Geluid & video engineering

  1. Castus

  2. Videodock

 3. Illustratie en animatie

  1. Christina Garcia Martin (Garcia City)

  2. Barbara Mulderink (Studio Kloek)

  3. Sander Kessels (Lollibomb)

 4. Ontwerp

  1. Nothernlight

  2. Studio Parkers

  3. Peperhuis

  4. Julia Bendeler (website)

 5. Software ontwikkeling

  1. Studio Parkers

  2. Studio Kloek

  3. Kiss the Frog

  4. Lollibomb

Stichting

Uitgeverij Follow a Muse is een stichting. Het bestuur wordt gevormd door Kees Weeda (vz), Ruud van Megen en Katelijn van Voorst.